Clutch rEvolution! Ambreiajele automate Rekluse sunt disponibile în România prin 1KTM!

Rekluse a revolutionat pilotajul motocicletelor si lumea curselor gratie abordarii inovative a tehnologiei ambreiajelor. Un ambreiaj Rekluse il va face pe orice rider, indiferent de nivel, sa piloteze mai bine.

Un rider care isi echipeaza motocicleta cu Rekluse va obosi mai putin si va putea pilota cu mai multa incredere. Rekluse a confirmat in Supercross, Motocross si Enduro si a castigat numeroase premii din partea celor mai recunoscute reviste de motociclism.

Iata avantajele in termeni de performanta ale ambreiajelor automate Rekluse: viraje mai rapide, timpi pe tur mai buni, starturi mai bune, plus, eliminarea posibilitatii de a opri motorul. Ambreiajele automate Rekluse (Core EXP, EXP si z-Start Pro) te ajuta sa pilotezi mai bine motocicleta si te ajuta sa fii mai rapid. Incearca un ambreiaj Rekluse astazi si vezi ce inseamna rEvolutia in ambreiaje moto!

Atunci cand lucra la primul ambreiaj automat, in 2002, Al Youngwerth nu avea idee cat de departe va ajunge. Dupa un deceniu, Rekluse este o companie cu facilitati de productie de ultima ora, in Boise, Idaho, Statele Unite ale Americii, cu peste 40 de angajati si o retea de distributie la nivel mondial, care creste de la an la an.

Produsele Rekluse sunt proiectate, dezvoltate si manufacturate in Statele Unite ale Americii. Iata echipele care folosesc Rekluse: Factory FMF/KTM Off-Road, AMPro Yamaha, Jolly Racing, Munn Racing KTM/Ankle Savers, HRT Kawasaki, Factory Beta Racing, JG Geico Off-Road.

Un ambreiaj automat debraiaza determinat de forta centrifuga. Aceasta permita pilotului sa plece de pe loc sau sa se opreasca fara a atinge maneta de ambreiaj. Debraierea automata este complet reglabila dupa stilul de pilotaj al riderului, care poate oricand prin intermediul manetei de ambreiaj sa “supracomande” ambreiajul. Debraierea automata asigura tranzitii mult mai facile ON/OFF, o mai buna tractiune, mai mult control si mai multa incredere in timpul pilotajului, in cele mai tehnicie pasaje.

Piloti care ales perfomanta alaturi de Rekluse:  Cody Webb, Graham Jarvis, Destry Abbott, Bryan Roper, Ronnie Renner, Jonny Walker, Aaron Geoff.

1

Kit Frana Spate Left Hand
1360 Lei
2

Core EXP 3.0 Ambreiaj Automat, Husqvarna/KTM 14-15
4200 Lei

3

Core EXP 3.0 Ambreiaj Automat, GasGas
4200 Lei

4

Core EXP 3.0 Ambreiaj Automat, Husaberg/ KTM 2 Timpi 2013
4200 Lei

5

Core EXP 3.0 Ambreiaj Automat, Husaberg/ KTM 13
4200 Lei

6

Core EXP 3.0 Ambreiaj Automat, Husaberg/ KTM 11-12
4200 Lei

7

Core EXP 3.0 Ambreiaj Automat, Yamaha WR-F, YZ-FX
4200 Lei

8

Core EXP 3.0 Ambreiaj Automat, Gas Gas, Yamaha WR-F/YZ-F
4200 Lei

9

Core EXP 3.0 Ambreiaj Automat-Husaberg/KTM/Freeride
4200 Lei