A FOST LANSATA GAMA KTM EXC 2016!

Gama de motociclete enduro KTM 2016 a fost lansata si se indreapta catre dealerii KTM din toata lumea. Motocicletele KTM sunt asadar in drum spre Sibiu!

KTM isi reinnoieste gama enduro pentru 2016. Aceasta include motociclete in doi si in patru timpi care ofera un maximum de performanta, la pachet cu echipare de top si multe detalii rafinate, comparativ cu modelele din anii precedenti.

Gratie unei munci fara de intrerupere din partea departamentelor de Cercetare si Dezvoltare dar si de Motorsport din Mattighofen, Austria, aceste motociclete care domina lumea competitiilor off-road s-au bucurat  de noi victorii in Campionatul Mondial de Enduro, Christophe Nambotin si Matthew Phillips castigand titlurile la clasele E1 si respectiv E3, anul trecut. Pe langa aceasta, KTM a obtinut numeroase victorii in cursele de Enduro Extrem si in campionatele nationale de enduro din intreaga lume.

Motor si sasiu

Gama KTM EXC include pentru 2016 modelele in patru timpi 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC si 500 EXC, impreuna cu modelele in doi timpi 125 EXC, 200 EXC, 250 EXC si ultra-puternicul 300 EXC.

Designul sasiului include un numar de piese premium, de inalta calitate, specific proiectate pentru uzul enduro. Fiecare propulsor a fost proiectat pentru un maximum de performanta in cele mai dure conditii.

Suspensie

Pentru MY16, toate motocicletele primesc furci WP cu cartus deschis, cu noi jambe si un ax fata mai mic. Aceste imbunatatiri, impreuna cu noile setari ale suspensiei fac ca fiecare model sa ofere o mai buna manevrabilitate, o mai buna tractiune si un feedback mai precis riderului. Munca de intretinere a suspensiei este usurata de noile protectii de furca, toata gama de motociclete KTM bucurandu-se, ca in fiecare an, de un nou look.